Verkoopmakelaar in Utrecht wist wat wij wilde

Verkoopmakelaar in Utrecht, hier waren mijn vriendin en ik naar op zoek toen wij hadden besloten om een huis te gaan kopen. Deze beslissing was erg spannend want een huis samen kopen dat doe je natuurlijk niet zomaar. Ondanks dat zowel mijn vriendin als ik zeer behulpzame ouders hebben, wilden wij dit zelf aan gaan pakken. Hiervoor zijn mijn vriendin en ik samen achter de computer gekropen om ons wat meer te oriënteren op het internet. Toen wij op de website van, Brecheisen.nl terecht kwamen, konden wij al snel zien dat hier veel mogelijk is. 

Bij deze verkoopmakelaar in Utrecht kun je voor zakelijk als privé beslist een gewenst pand vinden omdat het aanbod echt enorm is. 

verkoopmakelaar in Utrecht

De verkoopmakelaar in Utrecht kwam met een goede keuze

Wij hebben besloten om eens contact op te nemen met de verkoopmakelaar in Utrecht. Tijdens de afspraak hebben wij besproken wat wij graag voor een woning willen en ook waar deze het liefst moet staan. Diezelfde week zijn wij gebeld met de vraag of wij een woning wilde bezichtigen. Deze was namelijk net vrij gekomen in de buurt waar wij erg graag willen gaan wonen. 

Natuurlijk hebben wij direct een afspraak gemaakt en op de dag van de bezichtiging was ik erg zenuwachtig. Toen wij aankwamen en het huis gingen bekijken, werden mijn vriendin en ik direct verliefd. De makelaar heeft ons erg goed begeleid en ons alles verteld over de hypotheek en de haken en ogen. Het hele verloop is erg snel en goed gegaan. Over twee maanden is de overdracht al en wij kunnen echt niet wachten om ons eigen huis te betreden.

Een absolute aanrader

De communicatie van dit makelaarskantoor verloopt erg goed en ik ben zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen. Daarom kan ik het zeker aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

verkoopmakelaar in Utrecht