Op zoek naar een bedrijf dat aan egaliseren tegelvloer doet?

vloerrenovatieVandaag een interessant topic over vloerrenovatie. Zij heeft een neef van mij een tijdje geleden een koopwoning in zijn eentje gekocht. De vraagprijs was laag, echter moest er veel gebeuren aan het het huis. Hier had hij dan ook rekening mee gehouden. Zo had hij een flink budget opzij gelegd voor de hele renovatie, van binnen tot buiten. De eerste taak op zijn lijst was het egaliseren van de vloer. Volgens vele is dit dan ook een taak wat uitbesteed wordt.

egaliseren tegelvloerDit had mijn neef dus ook gedaan via de firma Zeb den Uyl. Hij had contact met hun en vroeg dan ook met de prijs was voor het egaliseren tegelvloer. Toen werd hem direct verteld dat hier geen standaard prijs voor is. Vandaar dat er eerst een expert langs kwam om de situatie in te schatten. Nadat de expert langs was geweest werd er een offerte aangemaakt. Verder werd mijn neef verteld dat zij dit al op korte termijn konden doen. Dit was natuurlijk goed nieuws want er moest nog veel gebeuren.

Besteed vloerrenovatie het best uit

zeb den uylIk ben van mening dat je vloerrenovatie het best uit kunt besteden, Het is namelijk belangrijk dat de vloer egaal bij ligt. Wanneer dit namelijk niet het geval is krijg je oneffenheden te zien. Om lange termijn kan dit zelfs problemen veroorzaken. Dit wil je natuurlijk niet dus kun je dit soort werkzaamheden het best uitbesteden.

Wanneer je dus net als mijn neef voor vakwerk wil gaan, moet je eens naar de website vloer-egaliseren.com gaan. Hier vind je alle informatie die nodig is om egaliseren tegelvloer uit te besteden.